Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 98 Premium Teal Nebula
#1
[Image: m_5f1246bb9e15591023c8ea71.jpg]


Na het Nike Schoenen Heren Zwart aanvinken van meer wild gestileerde decoraties met een met bubbels omwikkeld bovenwerk en het wegscheuren van de buitenkant, kiest het ervoor om te gaan met een thema dat iets meer aan de getemde kant van het spectrum valt voor zijn nieuwste versie. Ontworpen in LX-vorm voor de ideale lady Swoosh-fan, deze aankomende iteratie bevat een mix van zachte en verzadigde tonen. De eerste wordt toegeschreven aan de boterachtige goudpigmenten die aanzienlijker langs de buitenzolen en spatborden zijn geplaatst, en het is veel kleinere doses over de keeloverlays en veterlussen. Naast deze zit een oceanisch blauw dat, hoewel spaarzamer gebruikt, de meest en interessantste gradiënten op een stoffige manier in het oog springt in de richting van de voorvoet en enkeloverlapping die zich het dichtst bij de eerste set veters bevindt.


Voor Nike Schoenen Blauw nieuwste Air Max 98 SE-iteratie heeft het merk Swoosh de iconische kicks een aquablauwe en limoengroene make-over met kleurovergangen gegeven tegen een schoon wit canvas. Geïnspireerd door de Grand Canyon, heeft de sneaker ingewikkelde ontwerplijnen aan de zijkant die de watermerken van het nationale park nabootsen.


Het stevige paar heeft een complex vetersysteem, Nike Schoenen Nieuwe Collectie met TPU-accenten op het bovenwerk van textiel en synthetisch materiaal dat lijkt op noppenfolie voor extra textuur en diepte. De Air Max unit over de volledige lengte biedt responsieve demping, terwijl de rubberen buitenzool duurzaamheid en grip biedt. Het ontwerp wordt afgerond met de vele Swooshes die overal te vinden zijn, evenals het Air Max-logo op de tong.


De pastelpaarse en Nike Air Max 98 Premium Teal Nebula silhouetten hebben beide een bovenwerk van synthetisch leer en textiel dat zorgt voor duurzaamheid en stijllagen, terwijl een bovenwerk van leer en mesh te vinden is op de metallic SE-schoen en de twee Premium-paren. Alle variaties bevatten een Air Max-unit over de volledige lengte die responsieve demping biedt, evenals een middenzool van schuim die helpt om een stabiel, comfortabel gevoel te creëren. Bekijk alle nieuwe kleuren in de bovenstaande galerij gedetailleerd.


https://www.winkelsole.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
?>